Продава луксозна къща гр.Черноморец

Обща информация

Цена: 
420 000 € (574.55540355677€/м2)
Тип сделка: 
Продажба
Район: 
гр.Черноморец
Тип имот: 
Къща/Вила
Площ: 
731м2
Етаж: 
4
Бани: 
4
Спални: 
5

Еднофамилна къща в гр. Черноморец с РЗП-731 кв.м., парцел 2900 кв.м. Имотът се състои от 4 етажа със следното разпределение:
Партер: двоен гараж, портиерна, механа, фитнес със сауна, килер котелно и голяма баня с тоалетна.
Етаж 1: хол, кухня с трапезария, кабинет, баня с тоалетна, спалня със собствена баня, зимна градина и три тераси.
Етаж 2: на етажа са разположени 5 спални, 3 от които със собствена баня с тоалетна и дрешници, баня с толетна за другите две спални и тераса.
Етаж 3: панорамен салон със панорамни прозорци с изглед море и терена около къщата.
Жилищната сграда има разрешение за ползване (акт16). Степента на завършеност на стаите е на тапа, като на места има подови настилки и бани. Дограмата е 6 камерна с 30мм стъклопакети с енерджи стъкло. Къщата е санирана с неопор (графитен стиропор)с най-високо ниво на плътност. Разполага със скрити в стените тръби за климатици и инсталация за парно отопление с възможност за работа на нафта и природен газ, парапетите са от ковано желязо.
Парцелът се състои от 2900 кв.м. и е ограден с масивна зидана ограда. В двора има построено масивно барбекю с РЗП 40 кв.м. Дворът е професионално озеленен, разполага с електронна поливна система с датчици за дъжд и резервоар за вода от 800 литра. Към поливната система има сонда за вода с дебит 30 л/s, която зарежда резервоара. В дворът има изграден басейн с формата на бъбрек, който също има възможност да се пълни със сондата.